disclaimer


Ontwikkeling en realisatie Fur V.O.F
www.wewantfur.com

Privacyverklaring Landmerken
Op basis van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is Stichting Oude Groninger Kerken verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via onze website (www.groningerkerken.nl) worden verzameld. In onze privacyverklaring informeren wij u over de gegevens die wij verzamelen en waarom we dit doen. Stichting Oude Groninger Kerken gebruikt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en bewaart deze niet langer dan noodzakelijk.

Social media button
Onze website bevat de AddThis-knop om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knop wordt gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door AddThis. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacyverklaring van AddThis om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Google Analytics
Om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en vinden, gebruiken wij Google Analytics. Uw IP-adres wordt in Google Analytics geanonimiseerd door de functie anonymizeIp. Hierdoor wordt uw volledige IP-adres nooit op een harde schijf opgeslagen. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Google Analytics.

Voor vragen en opmerkingen over ons gebruik van persoonsgegevens kunt u mailen naar info@landmerken.nl


twitter youtube instagram facebook